Madridi Reali ja ManU väravavahtide saaga võttis ootamatu pöörde

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailma tänavuse suve üks kuumemaid teemasid on Madridi Reali ja Manchester Unitedi väidetav plaan müüa seni Inglismaa meeskonna väravat valvanud David de Gea Hispaaniasse. Uue pöördena on nüüdseks loosse segatud aga ka ManU teine puurilukk Victor Valdes.

Rohkelt levinud kuulujuttude järgi oli Realil plaanis oma esiväravavahi koht välja vahetada ning nii sai möödunud nädalavahetusel teatavaks, et Madridi meeskonnast lahkub legendaarne Iker Casillas. Reali pikaajaline kapten ja Hispaania koondislane liitus Portugali tiimi Portoga ja jättis sellega Reali puuriluku koha tühjaks.

Spekulatsioonide kohaselt oli Casillase positsioonile suurimaks favoriidiks ManU esiväravavaht David de Gea, kuid need jutud said eile tagasilöögi osaliseks, kui Manchesteri meeskond sõitis hooajaeelsele tuurile USA-sse ning de Gea oli meeskonna koosseisus. Seega tundub, et ManU arvestab uuel hooajal siiski asjaoluga, et de Gea jätkab nende väravasuul.

Küll ei olnud aga tuurile sõitnud meeskonna hulgas Unitedi teist väravavahi Victor Valdest ja väljaanne The Sport teataski täna, et Valdesi agent on asunud oma kliendile kiirelt uut klubi otsima ja tegi sealjuures pakkumise ka Realile, kes paistab olevat de Geast ilma jäämas. Sealjuures on märkimisväärne seegi, et Valdes on Reali suurima rivaali Barcelona kasvandik ja mängis nende esindusmeeskonna eest aastatel 2002-2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles