Panused suurenevad ja võidud muutuvad magusamaks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba osales Minnesota meeskonna suvelaagris.
Robert Rooba osales Minnesota meeskonna suvelaagris. Foto: Erakogu

Jäähoki 1. divisjoni turniiril astus Eesti parima hokimehe Robert Rooba juurde Lõuna-Korea koondise abitreener Richard Park. Ta kiitis noore eestlase mängu ja kutsus ta suveks NHLi klubi Minnesota Wildi suvelaagrisse. Parki kutse polnud niisama suusoojaks öeldud – aastaid NHLis mänginud mees kuulub Minnesota klubi treenerite hulka.

Teisipäeval sai läbi nädalane laager, mille käigus peeti ka kaks näidiskohtumist, ning Rooba kirjeldab kogetut oma Facebooki lehel ülivõrretes. Mis aga peamine, Eesti hokimees sai klubi juhtidelt positiivse hinnangu ning õhku jäi võimalus, et koostöö maailma parimasse hokiliigasse kuuluva meeskonnaga võib tulevikus jätkuda.

«Nad avaldasid soovi minuga koostööd jätkata, samuti lootust, et minust saab lähiaastatel siinse organisatsiooni ametlik liige,» vahendas Rooba klubi juhtide räägitut. «Arutasime läbi lähituleviku plaanid ning leidsime ühiselt, et Soome ja Espoo on hetkel ideaalsed kohad mu heaks arenguks.» Minnesota klubi jätkab seejuures läbi oma Euroopa esindajate tähelepanelikult eestlase tegemiste jälgimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles