Kalju peatreener võõrsil kaotatud mängu järel: edasipääs on veel võimalik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond alistus neljapäeval UEFA Europa League teise eelringi avakohtumises Liechtensteini klubile FC Vaduz, kes võitis 3:1. Kalju peatreener Sergei Terehhov tunnistas, et kuigi tema hoolealused on raskes seisus, ei ole edasipääs võimatu.

«Vaduz domineeris esimest poolaega, teisel tulime ka meie sisse. Lisaaja värav tegi meie olukorra raskemaks, see oli poolvõimalus, mis õnnestus neil väravaks vormistada,» vahendas Terehhovi sõnu Kalju koduleht. «Loomulikult oleks 1:2 meie jaoks palju parem tulemus olnud, kuid eksimusi tuleb ette. Edasipääs on veel võimalik,» lisas Terehhov.

Kaitsja Karl Mööl nõustus peatreeneriga.«Meil liinidevaheline suhtlus ning koostöö täna ei toiminud ning samuti tegi ilmastik meie jaoks mängu raskeks. Pärast Vaduzi avaväravat saime rohkem oma mängu näidata ning teisel poolajal oli meil võimalusi, millest ühe ka realiseerisime. 1:2 kaotusseisu oleks olnud parem Tallinnasse kaasa võtta, kuid selliseid asju juhtub jalgpallis,» rääkis Mööl.

Vaduzi mängujuht Neumayr jäi rahule oma meeskonna kontrarünnakutega. «Esimene poolaeg oli meie jaoks väga hea, arvan, et 4-5 kindlat väravavõimalust, kuid me ei löönud neid väravateks. Teisel poolajal tuli Nõmme Kalju paremini mängu sisse. Teadsime, et nad jätavad meile vähe ruumi ning hakkavad pikki palle mängima ning me väsisime veidi, kuid meie kontrarünnakud olid väga head,» analüüsis Vaduzi mängumees, kes lisas, et paari saatus pole veel otsustatud. «Kõik on siin paaris veel võimalik, Nõmme Kalju mängib Tallinnas kindlasti ründavamalt. Kui nad mängivad nii, nagu täna (neljapäeval – toim), siis läheb neil väga raskeks,» teatas Neumayr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles