Müncheni Bayern saab uueks hooajaks võimsa täienduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal.
Arturo Vidal. Foto: SCANPIX

Torino Juventuse jalgpalliklubi peadirektor Giuseppe Marotta avaldas, et nende meeskonna poolkaitsja Arturo Vidal lahkub meeskonnast. Vidali uueks tööandjaks saab Müncheni Bayern, kes maksab mehe eest 40 miljonit eurot.

28-aastane Vidal lööb Bayerniga käed neljaks aastaks ning tema nädalapalgaks saab olema 110 000 eurot. Vidal peab uue tööandja juures läbima veel meditsiinilise testi ning ametlikuks saab tehing nädala lõpus, kirjutab The Guardian.

Vidal pidas nelja hooaja jooksul Juventuse eest kõikides sarjades 171 mängu ja lõi 48 väravat. Kõigil neljal hooajal krooniti Torino klubi ka Itaalia meistriks. Lõppenud hooajal aitas ta klubi Meistrite liiga finaali, sel suvel krooniti ta Tšiili koondise ridades Copa America võitjaks.

Vidali jaoks ei ole Saksamaa võõras koht, kuna aastatel 2007 kuni 2011 pallis ta Leverkuseni Bayeri ridades, seejärel siirduski ta Juventusesse. Bayerni jaoks on see suve teiseks suuremaks täienduseks, varasemalt oli ligi 30miljoni euro eest Donetski Šahtarist hangitud brasiillane Douglas Costa.

Vidal on juba neljandaks meheks, kes viimasel ajal uventusest lahkunud. Uue tööandja on endale leidnud Angelo Ogbonna, Carlos Tevez ja Andrea Pirlo.

Juventus teatas samas, et nad ei jahi Bayerni mängumehe Mario Götze allkirja, samas seostatakse Juventusega nüüd Schalke mängijat Julian Draxlerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles