Priit Rätsep ja Karel Kutsar võidutsesid Lätis toimunud kõrgetasemelisel motokrossil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Kutsar
Karel Kutsar Foto: Rauno Kais

Ventspilsi linna sünnipäeva raames toimus sealsel mäesuusanõlval atraktiivne motokross, kuhu olid võistlema tulnud enamus Baltimaade parimatest krossisõitjatest. Eesti sõitjatele läks päeva korda, kuna nii MX1 kui MX2 klassis toodi võidud Maarjamaale.

MX1 klassis võitis kahe sõidu kokkuvõttes HRC Honda Racing sõitja Priit Rätsep (Honda), kes oli avasõidus lätlase Davis Ivanovsi (Kawasaki) järel teine, kuid suutis viimases konkurendist mööduda ja ise sõidu võita, mille tulemusena kuulus talle ka võistluse esikoht. Klassi teine eestlane Andero Lusbo (Suzuki, Kagu MK) oli sõitudes 5. ja kokkuvõttes Rätsepa, Ivanovsi ja Toms Macuksi (Suzuki) järel neljas.

Sahkar Racing sõitja Karel Kutsar (KTM) oli aga löömatu MX2 klassis, kus ta võitis mõlemad sõidud lätlaste tulevikulootuste Tomass Šileika (KTM) ja Karlis Sabulise (Honda) ees. HRC Honda Racing meeskonna eestvedaja Juss Laansoo (Honda) oli sõitudes 5. ja 4., mis andis talle 4. koha. Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC) oli avasõidus 4., kuid viimases 8., mille tulemusena kuulus talle 6. koht. Kutsari meeskonnakaaslane Hardi Roosiorg (KTM), kes taastub vigastusest, oli aga 6. ja 7. ning kokku 7.

Paljud Ventspilsis osalenud sõitjad naasevad eeloleval nädalavahetusel Lätti, kuna Vilaka rajal toimub lõunanaabrite meistrivõistluste etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles