Arsenalis üleliigseks muutunud Poola koondislane on liikumas Itaaliasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wojciech Szczesny.
Wojciech Szczesny. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpallimeeskonnas kolmandaks numbriks langenud Wojciech Szczesny on lahkumas Itaaliasse, AS Roma ridadesse.

Pikka aega Arsenalis esikinda rolli täitnud, kuid tänavu kevadel David Ospina järel teiseks numbriks langenud ja Petr Cechi tulekuga lausa kolmandaks vajunud Szczesny oli Arsenalis valmis küll varumeherolli täitma ning Cechi tuleku ajal räägiti rohkem Ospina lahkumisest, kuid nüüd on hoopis poolakas kotte pakkimas, vahendas Soccernet.ee.

Itaalia meedia andmetel on 36-aastasele Morgan de Sanctisele asendust otsiv Roma juba Szczesny'ga isiklikes tingimustes kokkuleppele jõudnud ja asub läbirääkimistele Arsenaliga, kes ebastabiilse puuriluku lahkumisele ilmselt kätt ette ei pane.

Arsenaliga liitus 25-aastane Szczesny kuus aastat tagasi, Londoni klubi väravasuul on ta seisnud 153 korda. 2013/14 hooajal valiti ta Premier League'i aasta meeskonda, tol hooajal tegi poolakas 16 nullimängu ja jagas just Cechiga vastavas arvestuses esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles