Kas Kalev/Cramoga hea hooaja teinud Machado murrab NBAsse?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado (vasakul) näitas NBA suveliigas häid esitusi
Scott Machado (vasakul) näitas NBA suveliigas häid esitusi Foto: John Locher/AP

USAs sündinud Brasiilia korvpallur Scott Machado tegi möödunud aastal hea hooaja Kalev/Cramo ridades, kui aitas klubi VTB Ühisliigas üheksandale kohale. Nüüd püüab mees taas pääseda NBAsse, seekord lõplikult.

25-aastane Machado mängis NBAs ka aastatel 2012 ja 2013, kui esindas kuues mängus Houstoni ja viies mängus Golden State’i meeskondi. Enne Kalev/Cramosse saabumist tegi ta kaasa paaris D-League’i klubis ning Prantsusmaal Villeurbanne’i Asveli meeskonnas.

Eestis sai mees sisse aga uue hingamise ning nüüd näitas ta suurepäraseid mänge NBA suveliigas, kus esindas Washington Wizardsi meeskonda. Viie mänguga viskas Machado Wizardsi eest keskmiselt 12,6 punkti, võttis maha neli lauapalli ja andis ligi viis korvisöötu.

Washingtoni meeskonna tegemisi kajastav portaal wizofawes.com eeldab, et Machado kutsutakse ka Wizardsi treeninglaagrisse, kus ta saab võimaluse end klubi koosseisu mängida.

NBA suveliigas sai Machado peamiselt kiita just oma meisterlike söötude eest, kuna paistis paljude individualistide seas sellega silma.

Portaali arvates on Machado Wizardsi suveliiga meeskonnast pea ainus mängija, kes väärib võimalust end esindusmeeskonna juures tõestada. Pakutakse ka võimalust, et lisaks Wizardsile võivad Machado teenetest olla huvitatud ka teised klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles