Galerii: Moisar ja Semjonov asuvad tiitlimatšis ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimub Kloogaranna Festivali raames Beach Fightil algusega kell 22.00 ka Baltic Boxing Union (BBU) keskkaalu meistritiitlimatši, milles võtavad mõõtu Mirkko Moisar ja Pavel Semjonov.

Eilsel pressikonverentsil võttis sõna lisaks võistlejatele ka BBU esindaja Alexander Karavajev, kes tutvustas föderatsiooni, juhatas sisse matši ja tutvustas reegleid. Karavajev iseloomustas eelseisvat matši, kui meie lähiregiooni olulisimat profipoksi suursündmust, mis saab kindlasti olema väga põnev ja vaatemänguline. Võistlejate endi iseloomustamiseks sõnas Karavajev järgmist: «Mirkkol on küll vähe kogemusi profipoksis, kuid tal on suur võitleja hing. Pavel seevastu omab juba pikaajalist kogemust profipoksis ning kindlasti tuleb sellest väga põnev heitlus, mida soovitan kõigil oma silmaga vaatama tulla.»

 «Mul on suur au ja väga hea meel korraldada sellisel tasemel matši ning arendada Eesti profipoksi. Eriti head meelt teeb mulle asjaolu, et Baltikumist leidub sportlasi, kes on valmis mulle vastu astuma,» sõnas Moisar, kes on ühtlasi koostöös EST Promotionsiga matši korraldaja ja Moisar Promotions esindaja.

Semjonov oli napisõnalisem ja konkreetsem ning väitis, et on kõvasti võistlusteks treeninud ja on selleks igati valmis.

8 raundi pikkune kohtumine, kus iga raundi pikkuseks 3 minutit, peetakse maha BBU ja EBU reeglite järgi, mida esindab Eesti Profipoksi Föderatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles