U17 jalgpallikoondis alustab tihedat aastalõppu laagriga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Neidude U-17 jalgpallikoondis koguneb 3.-5. augustil laagrisse Tilsis. Seejärel osaletakse Lootosspringil Põlvas, mis leiab aset 6.-7. augustil.

Koondise peatreener Katrin Kaarna kirjeldab ootusi ja eesmärke selles vanuses mängijate puhul. «Kõige suurem eesmärk on õppida, astuda oma arengus järgmine samm nii individuaalselt kui ka naiskonnana. Naiskonna tuumik on suures osas sama, mis ka eelmisel aastal NU 17s, seega tüdrukud tunnevad juba üksteist paremini ja ootame neilt paremaid esitusi võrreldes eelmise aastaga,» rääkis Kaarna jalgpall.ee kodulehele.

«Mängud selle aasta arenguturniiridel ja Noortekoondise esituses Expert liigas on näidanud juba praegu arengut mitmete mängijate puhul ja kui nad nii jätkavad, siis kindlasti näeme paremaid mänge sügisel. Mis kõige tähtsam, et nad naudiksid seda ja jääksid jalgpalli juurde edasi,» lisas Kaarna.

Lisaks on neidude U-17 koondisel selle aastanumbri sees veel 20.-23. augustil toimuv Balti turniir Lätis ning EM-valikturniir Eestis, mis leiab aset 28. septembrist kuni 7. oktoobrini, kus kohtutakse Poola, Horvaatia ja Inglismaa eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles