Kohtunik: jutud Kanterile tulemuse ära mõõtmisest on solvavad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Mihkel Maripuu

Eile Kohilas peetud kergejõustikuvõistlusel viibinud kohtunik Lauri Puolokkainen kirjutas Eesti Kergejõustikuliidu Facebooki lehel, et solvav on lugeda internetikommentaare, nagu oleks kohtunikud tiitlivõistluste normi täitnud kettaheitjale Gerd Kanterile tulemuse «ära mõõtnud».

«Juba proovikatsed andsid lootust ja kohe esimesel katsel tuli ära. Tehniliselt ei olnud kõige õnnestunum heide aga, tahtmist ja sportlikku viha oli selles katses palju,» kirjeldas Puolokkainen Kanteri 66.02 kaugusele kandunud heidet, millega Kanter täitis korraga nii maailmameistrivõistluste kui ka olümpiamängude normatiivi.

«Kurvaks teevad Delfi artikli kommentaarid, kus levinuim arvamus on, et kohtunikud mõõtsid lihtsalt vajaliku tulemuse ära. Isiklikult minule on see väga solvav. Ei ole kunagi selliste asjadega tegelenud, ei teinud seda täna ja ei tee seda ka tulevikus. Nii võistluspaik, mõõdulint kui ka kettad vastasid nõuetele. Kohtunikebrigaad töötas igati korrektselt,» kirjutas Puolokkainen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles