Fotod: Norra ja Kanada tippsuusataja kaunid pulmad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Steira.
Kristin Steira. Foto: ODD ANDERSEN/AFP

Norra viimase kümnendi üks stabiilsemaid murdmaasuusatajaid Kristin Steira ja Kanada äss Devon Kershaw pidasid eile Põhja-Norras Lofootidel kauneid pulmi, vahendab Norra väljaanne VG.

Külaliste seas olid muuhulgas ka pärast viimatist hooaega karjääri lõpetamisest teatanud Steira kunagised koondisekaaslased Marit Björgen, Therese Johaug ja Vibeke Skofterud.

«Devon on lihtsalt imeline! Meil on nii palju ühist, aga kõige toredam on see, et me saame nii paljust rääkida,» sõnas Steira VG-le.

«Kristin on kõige hoolitsevam, kirglikum, seikluslikum ja ilusam naine, keda ma olen kunagi kohanud. Olen nii õnnelik, sest ma armastan teda tohutult,» ütles Kershaw.

34-aastane Steira tuli Norra teatenaiskonnaga 2010. aastal olümpiavõitjaks ja lisaks kolmel korral maailmameistriks. Individuaalselt on tal ette näidata 2014. aasta Sotši talimängude pronks 30 km vabatehnikadistantsil ja 2007. aasta Sapporo maratoni hõbe. 32-aastane Kershaw tuli 2011. aastal spinditeates maailmameistriks.

Vajuta siia, et näha Steira ja Kershaw pulmapilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles