Video: maailmakuulsad pealtpanekustaarid tulevad Vabaduse väljakule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Kilganon.
Jordan Kilganon. Foto: Erakogu

Sel laupäeval alates kella 11:00st toimub Vabaduse väljakul suvise Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste 10. juubelihooaja finaalvõistlus ning rahvusvaheline 3x3 turniir OlyBet Tallinn Open, millest võtavad osa lisaks Eesti parimatele võistkonnad Venemaalt, Serbiast, Leedust, Hispaaniast, Gruusiast, Valgevenest, Hollandist, Lätist, Soomest ja Andorrast.

Võistluste vaheajal toimub «Sprite Kings of Air» pealtpanekuvõistlus, mille suurimaks staariks võib pidada maailma üht parimat õhulendurit Jordan «Mission Impossible» Kilganoni, kes on autoriks selja-tagant pealtpanekule (Scorpion Dunk). Mõni nädal tagasi võitis Jordan Riias toimunud «Sprite Kings of Air» võistluse, hüpates finaalkatsel kõrgelt üle auto.

Kella 13:00st algaval pealtpanekuvõistlusel konkureerivad Jordanile Läti parimad õhulendurid Kristaps Dargais ja Renars Bulduris. Võistlustele kaasaelamine on kõigile tasuta.

Lisaks rahvusvahelisele turniirile toimub Vabaduse väljakul ka Sprite 3x3 Eesti meistrivõistluste finaaletapp, kus selguvad Eesti meistrid kokku 12 võistlusklassis. Võistlusele on oodatud mängima kõik huvilised, võistkondade registreerimine toimub kolmapäeva õhtuni: www.tanavakorvpall.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles