Jessica Ennis-Hill nimetati MM-koondisesse

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Ennis-Hill.
Jessica Ennis-Hill. Foto: SCANPIX

Seitsmevõistleja Jessica Ennis-Hill sõidab augustis Pekingisse, et esindada MMil Suurbritannia koondist. 

Mais emaduspuhkuselt naasnud 29-aastane Ennis-Hill on MMi eel seadnud eesmärgiks võita medal. «Ma tean, et seitsmevõistluses võib kõik ebaõnnestuda, aga ma tunnen, et ma olen võimeline võitlema vähemalt hõbeda eest. Isegi kui ma tuleksin Pekingist tagasi pronksiga, siis oleksin sellest vaimustuses. Ma tahan võita medalit,» ütles Ennis-Hill The Guardiani vahendusel.

Jessica Ennis-Hill võistles nädalavahetusel Londoni Teemantliiga etapil, püstitades kolmel alal oma hooaja tippmargid: 100 meetri tõkkejooksu läbis ta 12,79 sekundiga, kaugust hüppas 6.37 ja 200 meetri sprindi läbis 23,49ga. Võistluse järel sõnas Ennis-Hill, et tulemused ületasid kõiki ta ootusi.  

«Minu arvates ei olekski mõtet Pekingisse minna, et lõpetada viienda, kaheksanda või kahekümnendana,» ütles treener Toni Minichiello, kes usub oma õpilase heasse vormi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles