Silver Leppik on Balti liiga parim vaheltlõikaja

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Leppik
Silver Leppik Foto: Margus Ansu

TÜ/Rocki korvpallimeeskonna mängija Silver Leppik juhib Balti liiga vaheltlõigete statistikatabelit, ta on teinud ühes mängus keskmiselt 2,67 vaheltlõiget.

Rocki mängijatest juhib ühte tabelit ka Callistus Eziukwu, ta on kõige rohkem blokeerinud viskeid, 2,75 keskmiselt mängus.

Esiviisikuse pääseb Eziukwu veel lauapallide hankimises, 9 lauapalli keskmiselt mängus annab tabelis teise koha. Seda tabelit juhib TTÜ/Kalevi mängija Bambale Osby, kes on kätte saanud 9,4 lauapalli.

Resultatiivsete söötude tabelis on Giorgi Tsintsadze viies - 4,25 söötu keskmiselt mängus. Seda tabelit veab Rudupise mängija Dainys koguni 7,5 resultatiivse sööduga mängus.

Rocki mängijatest on kõige enam punkte toonud Janar Talts ja Callistus Eziukwu, kumbki keskmiselt 14,5. Järgnevad Tsintsadze 12,25, Veideman 9,75, Allingu 9,0, Eichfuss 6,75, Sokk 5,75, Leppik 5,67, Kurbas 3,33.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles