Manchester City peatreener: eelistan pigem, et mängijad käivad naistes, mitte ei joo alkoholi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini
Roberto Mancini Foto: SCANPIX

Tänavu on mitmed Inglismaa jalgpallurid sattunud seksiskandaalidesse. Näiteks ilmnes, et Wayne Rooney pettis oma rasedat naist prostituudiga, John Terry jäi aga ilma Inglismaa koondise kaptenipaelast, kui tabloidid avaldasid, et tal oli oma endise tiimikaaslase kihlatuga armuafäär ning ka Peter Crouch sattus avalikku häbiposti, kui avaldati, et ta pettis oma kihlatut ühe Hispaania prostituudiga.

Ent Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City peatreeneri Roberto Mancini arvates on eelistatud see, et mängijad käivad naistes, mitte ei joo alkoholi. Vähemalt sellist nõu annab ta enda hoolealustele, kirjutab The Guardian.

Mancini sõnul ei suuda ta ära imestada, kui meeletult Inglismaa jalgpallurid alkoholi tarbivad.

«Ma ei saa sellest aru, et juuakse seni, kuni olen silmini täis. Meil Itaalias niimoodi ei käituta,» selgitas Mancini. «Pigem naudime mõne naisterahva seltsi. Seda tegin vanasti ka mina pärast matše ning olen nüüd oma mängijatele ka öelnud, et mingu pigem mõne naise juurde, mitte ärgu joogu.»

Mancini avaldas, et pole kunagi aru saanud inglaste kombest minna pärast mängu pubisse ja juua pint õlut. «Tean, et see on osa Inglise kultuurist,» rääkis üheksa aastat tagasi kuu aega Inglismaa klubi Leicesteri ridades mänginud Mancini. «Kui Leicesteris olin, läksime pärast igat treeningut pubisse ja jõime kõvasti õlut. Noorena tunned, et võid seda teha, aga vanemana hakkad selle eest lõivu maksma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles