HJK unistus Meistrite liigast elab

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baurzhan Dzholchiyev ja Rasmus Schuller.
Baurzhan Dzholchiyev ja Rasmus Schuller. Foto: SCANPIX

Meistrite liiga 3. eelringi eilsetest mängudest tuli Eesti vutisõbrale ehk huvitavaim tulemus üle lahe Helsingist, kus sealne HJK tegi koduplatsil 0:0 viigi Kasahstani mulluse meistri Astanaga.

Eelmisel hooajal esimese Soome klubina Euroopa liiga alagrupiturniirile murdnud HJK on väärt minekut näitamas ka tänavu ning lätlaste Ventspilsi alistamise järel tehti suur samm sarnase edu kordamisele ka nüüd, kui vastased saadeti koduteele väärtusliku võõrsilväravata, vahendab Soccernet.ee

Kuigi Kasahstani kõrgliigas hetkel Nõmme Kalju eurovastase Aktobe järel 3. kohta hoidev Astana oli 90 minuti jooksul aktiivsem ning üritavam pool, hoidsid meie põhjanaabrid kasahhe enda väravast suuremas osas ohutul kaugusel ning nüüd saavad nad nädala pärast peetavale võõrsilmängule minna teadmisega, et igale nende Kasahstanis löödud väravale peaks Astana vastama juba kahega. Kui HJK reis Kasahstani ka edukaks osutub, oleksid nad endale ühtlasi kindlustanud pääsme

Euroopa liiga alagrupiturniiril. Kahe Euroopa liiga mängu vahel võõrustab HJK laupäeval aga Helsingi Olümpiastaadionil Liverpooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles