Puri – Bratuhhina jõudsid Blackpooli EM-etapil põhiturniirile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Puri - Polina Bratuhhina
Kadri Puri - Polina Bratuhhina Foto: www.evf.ee

Kadri Puri – Polina Bratuhhina alistasid rannavõrkpalli Blackpooli EM-etapi kvalifikatsiooni kolmandas ringis Šveitsi paari Martina Grossen – Romana Kayser 2:0 (16, 16) ja jõudsid esmakordselt selles sarjas põhiturniirile 16 parema sekka.

Valitsevatele Eesti meistritele loositakse vastane täna hilisõhtul, vahendab volley.ee.

«Oskasime tugevat tuult paremini ära kasutada ning saime servidest palju punkte. Meil õnnestus tugevama rünnakuga vastased pallinguga võrgust kaugemale suruda,» lausus Puri, kes jõudis koos paarilisega kahe nädala eest Kristiansandi MK-l põhiturniirile.

Teine Eesti paar Mari-Liis Graumann – Natalja Bratuhhina alistasid Blackpooli EM-etapi kvalifikatsiooni teises ringis suurte kogemustega kohaliku paari Denise Austin – Melissa Couttsi 2:0 (16, 19), kuid kaotasid seejärel Austria võistkonnale Sara Montagnolli-Ebenbilhler – Kerstin Eva-Maria Pichler 0:2 (-20, -19).

«Võidetav mäng oli. Teise geimi alguses juhtisime 8:2, kuid siis ei suutnud palli maha lüüa. Kahju. Hooaeg ei lõppenud soovitud moel. Erinevalt Kadrist ja Polinast ei õnnestunud meil MK- ega EM-sarjas põhiturniirile murda,» nentis Graumann.

Meeste põhiturniirile wild card'i saanud Kristjan Kais ja Rivo Vesik alustavad mänge homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles