Otsepilt: Tallinn Open toob Vabaduse väljakule tänavakorvpalli tipud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Kilganon.
Jordan Kilganon. Foto: Streetball.ee

Täna Vabaduse väljakul toimuv rahvusvaheline 3x3 tänavakorvpalliturniir „OlyBet Tallinn Open 2015“ toob kohale 3x3 tänavakorvpalli tippmängijad kokku 11. riigist. Lisaks eestlastele asuvad võistlustulle võistkonnad Serbiast, Venemaalt, Leedust, Hispaaniast, Gruusiast, Hollandist, Valgevenest, Lätist, Soomest ja Andorrast. Võistluste peaauhind on reis FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Sveitsi ning 4000 eurone auhinnaraha.

«Võistluste favoriitideks võib pidada Venemaa võistkonda Ognezaschita, kes nädal tagasi võitis Moskva Open suurturniiri ning Serbiat, kes omab võistkondadest kõrgeimat FIBA ränkingut“, hindas võistluste korraldaja Reigo Kimmel, „samas üllatada võivad kõik, sealhulgas ka Eesti võistkonnad, näiteks aasta tagasi võitles Tallinnas finaalikoha välja ka Renato Lindmetsa, Elgar Tamsalu, Mario Paiste ja Janis Vahteri tiim,» lisas Kimmel.

Võistluste vaatemänguliseim osa toimub aga alates kella 13.00st, kui vaheajashowl pakuvad kõrgelennulisi õhulende maailma parimad pealtpanekustaarid eesotsas Jordan „Mission Impossible“ Kilganoniga. Lisaks selguvad kaks õnnelikku, kes keskjoone viskega võidavad VIP reisi korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalmängudele Prantsusmaal.

Lisaks rahvusvahelisele turniirile selguvad täna Vabaduse väljakul ka tänavakorvpalli Eesti meistrid alates 12-aastastest poistest ja tüdrukutest kuni korvpalli harrastussportlasteni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles