Tänavuse Tour`i teine mees osaleb Vueltal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana
Nairo Quintana Foto: SCANPIX

Movistari esinumber Nairo Quintana teatas täna, et kavatseb osa võtta 22. augustil algaval Hispaania mitmepäevasõidul Vueltal.

Quintana saavutas selle aastasel Tour de France`il teise koha ning läheb Hispaaniasse oma esimest Vuelta võitu püüdma. Eelmisel aastal juhtis ta küll võistlust kuid pidi mitmepäevasõidu kukkumise tõttu pooleli jätma, vahendas Cyclingnews.

Oma Vueltal osalemisest on teada andnud juba Tejay van Garderen,  Joaquin Rodríguez ja Vincenzo Nibali. Veel ei ole teada, kas tänavusel Tour`il kolmanda koha saavutanud Alejandro Valverde, kes sõidab Quintanaga samas meeskonnas, läheb oma kodusel suurtuuril võitu püüdma või ohverdab ennast kolumblase jaoks.

Eelmisel aastal Vuelta võitnud Alberto Contador on tänavu juba kahel suurtuuril kaasa teinud ning otsustas eelmisel nädalal hooaja lõpetada.

Veel ei ole teada, kas tänavuse Tour de France`i võitnud Chris Froome Vueltal osaleb. Nairo Quintana on kaks korda lõpetanud Tour`i teisena, kaotades mõlemal korral just Froome`ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles