Rosberg tunneb, et on Schumacheri varjus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Oliver Lomp
Copy
Nico Rosberg
Nico Rosberg Foto: SCANPIX

Mercedes GP vormel-1 tiimi sõitja Nico Rosberg tunneb, et on jäänud seitsmekordsest meeilmameistrist meeskonnakaaslase Michael Schumacheri varju.

Rosbergi arvates pole ta oma sõiduoskuste eest saanud piisavalt tunnustust, vahendab sponest.ee.«Minu meelest pole mu saavutusi piisavalt tunnustatud,» nurises Rosberg, kes on tänavu 16. kvalifikatsioonisõidust 13 korral Schumacherit edestanud ja kogunud ka üldarvestuses 68 punkti rohkem.

Räägitud on, et Schumacheri hädad algasid sellest, et võrreldes tema karjääri tippajale, kasutab Mercedes GP kitsaid Bridgestone’i rehve, mis muudab vormeli kergesti alajuhitavaks. Rosbergi sõnul pidi ta aga Williamsist lahkumise järel samade asjadega kohanema.

«Minuga oli täpselt samamoodi. Tegelikult on Michael isegi paremini kohanenud. Tal on ikkagi 15 aastat kogemusi vormel-1 sarjas,» sõnas Rosberg.

Tagasi üles