Mario Götze soovib Bayernist lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gotze.
Mario Gotze. Foto: SCANPIX

Kahe aasta eest Bayernile 37 miljonit eurot maksma läinud Mario Götze ei ole oma rolli ega vähese mänguajaga klubis rahul.

Kuigi Götze mängis olulist rolli Saksamaa jaoks 2014. aasta MM-il lüües finaalis ainsa värava ei ole ta sama oluline oma praeguse koduklubi Müncheni Bayerni jaoks ning soovib seetõttu meeskonnast lahkuda, vahendas Eurosport.

23-aastane sakslane liitus 2013. aastal klubiga Dortmundi Borussiast, kuid eelmisel hooajal sai Götze koduliigas Bayerni särgis kirja vaid kuusteist täismängu ning nädalavahetusel peetud Saksamaa superkarikas jagus talle mänguaega kõigest kuueks minutiks. Samuti ohustavad Götze mänguaega kärpida suvel ostetud Douglas Costa ja Arturo Vidal.

Kuigi ründava poolkaitsja positsioonil mängiv Götze suutis eile, hooajaeelsel sõprusturniiril lüüa värava AC Milanile, rääkis ta peale mängu ajakirjanikele, et kuigi on ta karjäär Bayernis olnud karikate poolest edukas, ei saa ta oma kahe aastaga Saksamaa meistrite juures rahule jääda. «Ma mängisin eile väga hästi ning eks varsti selgub, mis edasi saab,» sõnas Götze peale mängu.

Götze võimalike kosilastena on välja toodud Manchester United, Juventus, Liverpool ja Arsenal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles