Skandaal! Puri ja Kreeka klubi teed läksid lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Puri (keskel) poseeris kuu aega tagasi koos naiskonnakaaslaste Apostollia ja Olgaga.
Kadri Puri (keskel) poseeris kuu aega tagasi koos naiskonnakaaslaste Apostollia ja Olgaga. Foto: Erakogu

Kadri Puri hooaeg Kreeka võrkpallinaiskonnas Larissa AEL lõppes enne, kui alata jõudis. Nimelt polnud klubi nõus tasuma Eesti Võrkpalli Liidu küsitud 1300 euro (üle 20 000 krooni – toim) suurust üleminekuraha.

«Mina ja AEL palusime, et minu hinda alandataks, kuid alaliit ei pööranud sellele tähelepanu,» kirjutas GMP rivistusse naasnud Puri Postimehele saadetud e-kirjas.

Alaliidu peasekretäri Tarvi Pürni sõnul oli Puri üleminekusumma minimaalne, mida tegevusjuhendi kohaselt koondisse kuuluva palluri eest küsida saab. «Minu poole pole keegi summa alandamise jutuga pöördunud,» täpsustas Pürn.

Kaks aastat tagasi rahvusnaiskonnas libero ülesandeid täitnud Puri soovis, et teda käsitletaks «tavalise mängijana», mis tähendanuks soodsamat üleminekuhinda.

«Viimased kaks aastat pole koondis koos käinud ja kas naiskond üldse enam kokku pannakse?» küsis Puri, kelle vend Sander mängib sama nime kandvas meeskonnas jalgpalli. «Mul on väga kahju, et kõik nii läks, ning ma ei mõista alaliidu käitumist. Eesti naisi on tugevates liigades vähe, miks mitte meid aidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles