Kogu algkoosseisu välja vahetanud Inglise klubi langes eurosarjas konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Ham Unitedi mängijad peale eilset mängu.
West Ham Unitedi mängijad peale eilset mängu. Foto: SCANPIX

Inglise Premeir League`i klubi West Ham United langes Euroopa Liigas konkurentsist kaotades Rumeenia klubile Astra Giurgiu kahe mängu kokkuvõttes 4-3.

Esimeses mängus kaheväravalise edu maha mänginud West Ham otsustas eile peetud korduskohtumises põhimeestest väljakule saata vaid Kevin Nolani ja Carl Jenkinsoni. Algrivistuses ei jooksnud aga platsile mitte ükski mees, kes eelmist, 2-2 seisuga lõppenud, mängu alustasid. Kahe mängu kokkuvõttes langes West Ham Euroopa Liiga kolmandast eelringist välja tulemusega 4-3.

«Mina olen see, kes otsuseid vastu võtab ja mina olen see, kes nende eest vastutab,» ütles West Hami peatreener Slaven Bilic peale mängu. «Nagu ma juba enne mängu ütlesin, olen ma ka praegu arvamusel, et meil oleks olnud suuremad võimalused võitmiseks, kui mänginud oleks rohkem põhikoosseisu mehi. Kuid noored poisid tegid kõik mis nende võimuses ja nende pingutust ja kvaliteeti oli mängupildis näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles