Meistrite liiga piletit jahtiv Manchester United sai soodsa loosi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Inglismaa kõrgliigas neljanda koha saanud Manchester United kohtub põhiturniirile pääsu otsustavates kohtumistes Belgia klubi Club Brüggega.

United mängib seejuures esimese mängu kodus ja teise võõrsil. Põnevatest paaridest loositi vastamisi Itaalia eelmise hooaja kolmanda koha meeskond Lazio ja Saksamaa neljas klubi Leverkusen. Samuti kohtuvad mullu Meistrite liigas Arsenali alistamise järel veerandfinaali jõudnud AS Monaco ning Hispaania kõrgliiga neljas klubi Valencia. Mullu Meistrite liigas 16 parema hulka jõudnud Ukraina klubi Donetski Šahtar läheb kokku Viini Rapidiga.

Ülejäänud viis paari moodustati meeskondadest, kes jõudsid play-off-faasi pärast oma riigi meistriks tulekut. Kohtuvad Astana ja APOEL, Glasgow Celtic ja Malmö FF, Skenderbeu ja Zagrebi Dinamo, Basel ja Tel-Avivi Maccabi ning Borissovi BATE ja Belgradi Partizan.

Kümne paari võitjameeskonnad pääsevad algavaks hooajaks Meistrite liiga alagrupiturniirile. Esimesed mängud peetakse 18. või 19. augustil ning korduskohtumised nädal hiljem ehk 25. ja 26. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles