ManU legendide perekonda tabas kurb uudis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neville Neville.
Neville Neville. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna endiste mängijate Phil ja Gary Neville'i perekonda rabas täna kurb uudis, kui nende isa Neville Neville suri.

Briti meedia vahendas, et Neville Neville viibis Austraalias, kus tema tütar Tracey mängis Inglismaa koondise eest netpalli MMil. Esialgsete andmete kohaselt sai pereisa kolmapäeval südamerabanduse ja suri selle järel. 65-aastaselt surnud Neville'i perekond andis traagilise intsidendi järel välja ka pressiteate.

«Tahaksime tänada kõiki Sydneys asuva St Vincenti haigla töötajaid fantastilise hoolitsuse ja tähelepanu eest, mis nad viimastel päevadel osutasid,» seisis avalduses, kus lisaks mainiti, et Tracey jääb MMi lõpuni Inglismaa koondise juurde mängima.

Neville Neville oli omaaegne kriketimängija ning mõlema oma jalgpallurist poja agent. Vanem poeg Gary mängis terve oma karjääri (1992-2011) ManUs, noorem vend Phil kuulus Unitedisse aastatel 1995-2005, hiljem mängis ta 2005-2013 Evertoni eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles