Narva Transil läks silme eest punaseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transi kapten Roman Nesterovski (vasakul) ja kaitsja Tanel Tamberg ei mõista kohtuniku Roomer Tarajevi otsust.
Transi kapten Roman Nesterovski (vasakul) ja kaitsja Tanel Tamberg ei mõista kohtuniku Roomer Tarajevi otsust. Foto: Erik Prozes

Narva Transi jalgpalliklubi juhtkond pidanuks pärast laupäevast 3:2 võitu FC Flora üle käima ringi naerulsui – mullune pronksiomanik alistati nende koduväljakul tänavu juba teist korda. Ometigi oli Transi president Nikolai Burdakov pärast mängu lõppu hoopis püha viha täis kohtumise peakohtuniku Roomer Tarajevi peale, kes saatis punase kaardiga platsilt minema narvalaste kaitsjad Marek Kaljumäe ja Tanel Tambergi.

«Nii ei saa, nii ju lihtsalt ei saa!» ahastas Burdakov, kes pidas veel isegi läbi kohtunikeruumi suletud ukse Tarajevile maha hääleka monoloogi. «Oleme saanud kümme punast kaarti poole hooajaga!» kirus ta seejärel ajakirjanike ette astudes. «Ma tegelen juba aastaid jalgpalliga, aga see, mis toimub tänavusel hooajal... See on lihtsalt korralagedus. Ainuke riik maailmas, kus midagi sellist toimub, ainuke! Hoidku jumal, kui kuskil mujal keegi vea teeb – sellest kirjutatakse, räägitakse ülekannetes. Aga siin – mitte midagi. Kus me oleme, Aasias või Aafrikas?» kirus Burdakov.

Pilk statistikatabelitesse kinnitab, et Trans on tõepoolest nii saadud punaste kui ka kollaste kaartide arvestuses esirinnas. Eriti võimsalt juhitakse punaste kaartide tabelit – kui Trans on neid saanud juba kümme, siis kõik ülejäänud üheksa meeskonda kokku 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles