Taavi Peetre kandideerib postuumselt parima kergejõustiklase tiitlile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigest 27-aastase Taavi Peetre elutee katkes pärast karjääri edukaimat hooaega – suvel tõukas ta Eesti kõigi aegade teise tulemuse 20.33.
Kõigest 27-aastase Taavi Peetre elutee katkes pärast karjääri edukaimat hooaega – suvel tõukas ta Eesti kõigi aegade teise tulemuse 20.33. Foto: Mihkel Maripuu

Septembri keskel traagiliselt Tamula järve uppunud kuulitõukaja Taavi Peetre on esitatud kandidaadiks Eesti aasta parima meeskergejõustiklase tiitlile.

Eesti Kergejõustikuliit valis viie kandidaadi hulka kettaheitjad Gerd Kanter ja Märt Israel ning kümnevõistlejad Mikk Pahapill ja Andres Raja.

Parima naiskergejõustiklase tiitlile kandideerivad kaugushüppaja Ksenija Balta, kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko, kolmikhüppaja Veera Baranova, 400 m jooksja Maris Mägi ja 3000 m takistusjooksja Jekaterina Patjuk.

Parima noorsportlase tiitlile kandideerivad meestest kolmikhüppaja Igor Sjunin, 200 m jooksja Asko Anipai, kettaheitja Priidu Niit ja odaviskaja Tanel Laanmäe ning naistest seitsmevõistleja Grit Šadeiko, kõrgushüppaja Grete Udras, kolmikhüppaja Marilyn Uudmäe ja odaviskaja Raine Kuningas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles