Barcelona legend: keskpärane van Gaal hävitab ManU

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hristo Stoichkov (vasakul) koos Lionel Messiga.
Hristo Stoichkov (vasakul) koos Lionel Messiga. Foto: SCANPIX

Legendaarne FC Barcelona jalgpalliklubi mängumees Hristo Stoichkov teatas, et Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal on keskpärane ja tema juhtimisel tabab Inglismaa suurklubi häving.

Stoichkov mängis omal ajal van Gaali käe all FC Barcelonas ja häid mälestusi tal sellest ajast ei ole. «Mängijad kannatavad, kuna ta (van Gaal) oli mängijana keskpärane. Ta hävitab mängijaid, kuna ta oli niivõrd keskpärane. Vaadake, kui paljud mängijad on tema tõttu klubidest lahkunud,» teatas Stoichkov Marcale.

«Barcelonat juhendades ta hävitas meeskonna. Nüüd on tema käes järgmine klubi, mida ta hävitab. Meeskonna uuesti ülesehitamine võtab aega aga aastaid,» lisas bulgaarlane.

«Ma vaatasin nende esimest Premier League’i mängu ja see oli katastroof (ManU alistas 1:0 Tottenhami),» sõnas Stoichkov. Lisaks soovitas ta Barcelona ründajal Pedrol tagasi lükata ManU pakkumine, kuna van Gaal rikuks ära ka tema karjääri.

FC Barcelona mängumees Pedro. Foto:
FC Barcelona mängumees Pedro. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles