Kalev/Cramo sõlmis lepingu Brandis Raley-Rossiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross
Brandis Raley-Ross Foto: Meelis Meilbaum

Eelmistel hooaegadel Tallinna Kalevi ja Rakvere Tarva nimekirja kuulunud Brandis Raley-Ross sõlmis täna lepingu BC Kalev/Cramoga, teatab klubi.

Mitmeid positsioone mängida suutev Ross on otseseks asenduseks Armands Škelele, kes jätkab kuulu järgi endises koduklubis Baronsis. Peatreeneri Alar Varraku sõnul on olnud Ross tema vaateväljas ka eelnevatel hooaegadel, kuid erinevatel põhjustel on siis diil katki jäänud. «Ta tegi eelmisel hooajal Tarvas muljetavaldava hooaja ning loodetavasti suudab ta sama hästi kohaneda ka karmimate liigade mängudega. Igatahes ootame temalt meeskonda suurt abi,» sõnas Varrak.

«Hetkel otsime veel mängujuhti ning korvi alla kahte tugevdust väljast. Lõplik välismängijate arv sõltub loomulikult sellest, kellega jõuame eestlastest kokkulepeteni, sest oleme ausad, mängude graafik saab olema taas päris tihe ning vajame sellest kadalipust läbitulekuks pikka pinki,» lisas hetkel koondise juures viibiv Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles