Ligi 350 korda Liverpooli esindanud poolkaitsja läks peatreeneriga tülli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucas Leiva (paremal).
Lucas Leiva (paremal). Foto: SCANPIX

Brasiillane Lucas Leiva, kes on alates 2007. aastast mänginud Inglismaal Liverpooli ridades, läks Briti lehtede väitel tülli meeskonna peatreeneri Brendan Rodgersiga ning soovib klubist lahkuda.

Liverpool pidas pühapäeval Inglismaa kõrgliigahooaja esimese kohtumise ning alistas võõrsil 1:0 Stoke City. Lucas aga mänguks üles antud meeste sekka ei mahtunud ning väidetavalt on Rodgers talle teada andnud, et keskpoolkaitsjate seas on valikus temast eespool nii Jordan Henderson, James Milner kui ka Emre Can. Samuti eelistab Rodgers brasiillasele Joe Allenit, mis tähendab, et Lucas on oma positsioonil valikujärjekorras alles viies mees.

28-aastane brasiillane tahab seetõttu klubist lahkuda ning tema kõige tõenäolisemaks sihtkohaks on Itaalia. Jaanuaris tundis tema teenete vastu huvi Milano Inter, kuid siis eelistas Lucas Liverpooli jääda ja oma koha eest võidelda. 2007. aastal kodumaalt Gremio ridadest Liverpooli saabunud Lucas on klubi eest Inglismaa kõrgliigas platsil käinud 196 korda, kõikides sarjades kokku aga tervelt 349 korda, lüües ka 14 väravat. Eelmisel hooajal tegi ta kaasa 20 liigamängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles