Ott Tänak: ma ei mäleta WRC-autoga asfaldil sõitmisest kuigi palju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Saksamaa rallil.
Ott Tänak Saksamaa rallil. Foto: M-Sport

Ott Tänak lausus WRC-sarja kodulehele, et on enne homme toimuvat Saksamaa ralli esimest testi oma kiiruse osas kerges teadmatuses, kuna pole ammu asfaldil sõitnud.

Järgmisel nädalavahetusel peetava Saksamaa ralli eel sõnas Tänak: «Mu viimane õige asfaldiralli WRC-autoga oli 2012. aasta lõpus, seega ei mäleta ma sellistel teedel sõitmisest kuigi palju. Ootan aga rallit huviga, et näha, millised mu ajad Saksamaa ralli katsetel avapäeval on.»

Uus Ford Fiesta RS teeb Saksamaal oma asfaldidebüüdi ning ehkki Tänak ja tema meeskonnakaaslane Elfyn Evans on autot juba San Remo asfalteedel katsetanud, saavad nad homme esmakordselt sama teha Saksamaa teedel.

Samas on Tänak Saksamaal siiski head kiirust näidanud, sest 2011. aastal võitis ta Fiesta S2000 roolis SWRC sarjas nii Saksa kui ka Prantsusmaa etapi. Mullu aga lõpetas eestlane WRC2 klassis võisteldes ADAC Rallye Deutschlandi klassi teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles