Zlidnis ja Ferencvaros alustasid Meistrite liigat kaotusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Zlidnis (nr 15).
Inna Zlidnis (nr 15). Foto: Toomas Tatar

Sarnaselt Eesti meistrile Pärnu JK-le alustas täna naiste jalgpalli Meistrite liiga valikturniiri mängudega ka Inna Zlidnise koduklubi Ferencvaros, kohtudes Twentega, kirjutab Soccernet.ee.

Hollandis toimuval valikturniiril kasutas Twente oma väljakueelise edukalt ära, kui 49. ja 67. minuti väravate abil enda surve ka resultaadiks vormistati ning 2:0 võiduga kolm punkti tabelisse kirjutati. 

Eesti koondise keskkaitsja Inna Zlidnis kuulus tavapäraselt Ungari valitseva meistri Ferencvarose algkoosseisu ning tegi kaasa kõik 90 minutit. Järgmine kohtumine leiab eestlanna koduklubil aset juba ülehomme, kui vastamisi minnakse Iisraeli naiskonna ASA Tel-Aviviga, kes täna Luksemburgi tiimist Jeunesse Jonglenster 5:1 üle oli.

Valikturniir lõpeb Ferencvarose jaoks pühapäeval, kui vastamisi minnaksegi eelnimetatud Luksemburgi naiskonnaga. Põhiturniirile 32 parima sekka pääseb iga valikgrupi võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles