Pedro ei soovi Barcelonast lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro.
Pedro. Foto: SCANPIX

Barcelona spordidirektor Robert Fernandez ütles enne eilset mängu, et Pedro soovib lahkuda, kuid mängija ise ütles pärast UEFA Superkarika mängu Sevillaga, et tema tahaks jääda.

Pedro oli eilses kohtumises Barcelona kangelane, lüües lisaajal nende võiduvärava, kuid see võis olla tema viimane värav klubi särgis, vahendas Soccernet.ee.

Enne mängu oli Barcelona spordidirektor Robert Fernandez aga telekanalile TV3 tunnistanud, et ründaja ei soovi klubis jätkata. «Pedro on mulle öelnud, et soovib lahkuda,» rääkis Fernandez.

Mängija ise ütles pärast mängu, et Fernandeze kommentaarid olid veidi halvasti sõnastatud, kuid vihjas, et üleminek Manchester Unitedisse pigem toimub, kui jääb ära. «Ma ei taha Barcelonast lahkuda, aga see on keeruline situatsioon. Küsimus ei ole rahas, vaid mänguaja järjepidevuses. Mina tahan mängida. Luis Enrique eelistab teisi mängijaid ja ma olen pikalt ootanud,» rääkis Pedro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles