Eesti U16 korvpallipoisid alistasid Gruusia

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U16 korvpallikoondis mullu suvel mängimas, samad noormehed kuuluvad järgmisel aastal U18 koondisesse.
U16 korvpallikoondis mullu suvel mängimas, samad noormehed kuuluvad järgmisel aastal U18 koondisesse. Foto: basket.ee

Eesti U16 korvpallimeeskond alistas B-divisjoni EMil Sofias vahegrupi avakohtumises Gruusia 72:63. 

Eesti resultatiivseim oli Kristian Kullamäe 15 punkti, 7 lauapalli ja 6 korvisööduga. Sander Raieste lisas 14 silma ja  Robin Kivi 11. 

«Vastane varieeris kaitses väga palju: maa-ala, maa-ala press, mees-mees. Meil oli rünnakul kohati raske leida head rütmi. Hätta jäime enda kaitselauas.» sõnas koondise treener Sixten Tomingas Basket.ee vahendusel.

«Positiivne oli see, et raskel momendil, kui vastane tuli neljanda veerandaja lõpus järgi, suutsid poisid hoida külma pead,» ütles ta. 

Päeva teises mängus võitis Rootsi mõneti ootamatult ja suurelt Belgiat 78:50. Tabeliseis enne homset viimast vahegrupivooru koos korvide vahega: Eesti 2-0 (+31), Rootsi 1-1 (+6), Belgia 1-1 (-14), Gruusia 0-2 (-32).

Homme kohtub Eesti Belgiaga ja Rootsi Gruusiaga. Kui Eesti peaks kaotama ja Rootsi võitma, siis on kolm võistkonda kahe võidu peal ning poolfinalistid saavad selgeks korvide vahe alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles