Rootsi jalgpallikohtunik on asunud oma otsuseid uudsel moel põhjendama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik.
Jalgpallikohtunik. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikohtunik Mohammed Al-Hakim on pannud aluse Facebooki leheküljele, kus ta arutleb mängus tehtud otsuste üle. Igapäevaselt Rootsi kõrgliigas vilistav mees selgitab pärast matši oma Facebooki lehel, miks ta parasjagu just mingisuguse otsuse vastu võttis. Teadupärast jalgpallikohtunikud pärast matši oma otsuseid ei põhjenda ja seega on Al-Hakimi teguviis tähelepanu äratanud.

«Ma usun avatusse ja dialoogi,» teatas Al-Hakim jalgpalliuudiseid kajastavale Rootsi väljaandele Fotollskanalen. «Minu eesmärgiks on tekitada meie töö vastu huvi. Lisaks arvan, et jalgpallist huvituvatel inimestel on seeläbi paremad võimalused meie (kohtunike) mõistmiseks.»

Al-Hakimi sõnul on ta oma tegevuse jaoks saanud nõusoleku ka Rootsi Jalgpalli Liidust. «Olen saanud palju positiivset tagasisidet. Loomulikult on tehtud ka kriitikat, kuid rohkem on olnud positiivset,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles