Sloveeniale Euroopa liigas vastast polnud

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia võrkpallikoondis
Sloveenia võrkpallikoondis Foto: cev.lu

Võrkpalli Euroopa liiga finaalkohtumises alistas Sloveenia 3:0 Makedoonia. Võitjaks kroonitud Sloveenia tagas sellega järgmiseks hooajaks koha Maailmaliigas. 

Alagrupiturniiril võitmatuks jäänud Sloveenia ei loovutanud finaalturniiril geimigi. Finaalkohtumises võideti avageim 25:21, teine 25:20 ja kolmas 25:17.

«Makedoonia mängis hästi, aga meie olime väga keskendunud ja soovisime võita,» ütles Sloveenia koondise peatreener Andrea Giani võrkpalli Euroopa liiga kodulehekülje vahendusel. «Soovin oma meestele õnne, sest nad on terve hooaja teinud väga rasket tööd ja lõpuks suutsime saavutada ka oma eesmärgi.»

Makedoonia peatreeneri Zarko Ristoski sõnul oli neil probleeme servi vastuvõtmisel. «Enne mängu kartsin sloveenlaste tugevaid serve,» lausus ta. «Just nii see läks ja meie vastuvõtt logises.» Siiski jääb Ristoski oma koondisega rahule. «Ma loodan, et me mängime tulevikus sama hästi nagu me suutsime seda praegu.»

Sloveenia resultatiivseimad olid 12 punkti toonud Mitja Gasparini ja Tine Urnaut. Makedooniale teenis 13 punkti Jovica Simovski. Turniiri kõige kasulikumaks mängijaks valiti sloveenlane Dejan Vincic. «Olen õnnelik, sest oleme koondisega selle eesmärgi suunas liikunud kaua aega,» ütles Vincic. «Koondis on teinud Giani käe all suure arengu ja meeskonnal on temaga hea keemia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles