Cavendish plaanib Rio olümpial võistelda trekisõidus

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish.
Mark Cavendish. Foto: SCANPIX

Maailma üks paremaid sprintereid Mark Cavendish avaldas, et soovib end järgmisel aastal peetaval Rio suveolümpial proovile panna trekisõidus.

Briti rattaässal on hammas verel, sest Pekingi olümpial ta medalini ei jõudnud. Londoni olümpial ootas kogu Suurbritannia Cavendishilt maantee grupisõidus medalit, sest rada sobis talle ideaalselt, kuid saatus soosis toona Aleksandr Vinokurovit, vahendab Spordipartner.ee

Cavendish osaleb sel nädalavahetusel koos sir Bradley Wigginsiga, esimest korda pärast Pekingit, Derbys peetaval Revolution Seriesi etapil, et koguda punkte pääsemaks Suurbritannia koondisega talvistele MK-etappidele, kus pannakse suures osas paika ka olümpiameeskond.

«Olin väga üllatunud ja uhke, kui kuulsin Cavendishiga kohtudes, millise otsuse ta langetanud on,» lausus Suurbritannia alaliidu kestvusalade treener Heiko Salzwedel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles