Juubelit tähistanud Ööjooksul võidutsesid Priit Aus ja Kaidi Kivioja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ööjooks 5 start.
Eesti Ööjooks 5 start. Foto: Ain Liiva

Eesti Ööjooksu 10 km distantsi võitis meestest Priit Aus (Treeningpartner/Adidas). Naistest oli võidukas Kaidi Kivioja (Rakvere KJK Vike/Vinni Vak).

Mullu Aleksei Sokolovile kõigest kahe sekundiga kaotanud Priit Aus oli finišeerudes rahulolev. «Emotsioonid on laes, võit on nagu muidu. Ööjooks oskab meeleolu stardis üles lüüa ja ma arvan, et see andis täna sellise korraliku laengu,» kommenteeris korraldajate pressiteate vahendusel valitsev Eesti meister 10 000 meetris, kes sai tänavu juubelit tähistanud Ööjooksu finišiajaks kirja 30.24,5.

Teisena ületas finišijoone mullune poolmaratoni võitja Ibrahim Mukunga Wachira 30.30,4ga ja kolmandale kohale platseerus Sergei Tšerepannikov (Treeningpartner/Adidas) ajaga 31.26,1.

Naistest esimesena finišeerunud Kaidi Kivioja ütles, et väga raske on joosta uneajal, aga emotsioonid on vägevad. «Just see, et jooksen Rakveres ja selline eriline üritus – väga äge. Hästi korraldatud ja palju kaasaelajaid,» rääkis aja 35.33,1 välja jooksnud Kivioja. Juba järgmisel nädalavahetusel triatloni Euroopa karikaetapil võistlev Kivioja lisas, et ei andnud endast päris kõike. «See pole hooaja tähtsaim võistlus, pigem nagu treeningvõistlus,» märkis ta.

Teisena ületas finišijoone Kaisa Kukk (Treeningpartner/Diadora) ajaga 36.05,2 ja kolmanda pjedestaalikoha võitles välja mullu parima aja välja jooksnud Kelly Nivolihhin (ViKe). Finišiajaks märgiti Nivolihhinile tänavu 37.34,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles