Galerii: Schumacheri tütar ja poeg näitasid taas isalt päritud sportlasgeene

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri poeg ja tütar Mick ja Gina Maria näitavad sel nädalavahetusel mõlemad isalt päritud sportlasgeene. Gina Maria lööb kaasa ratsutamise EMil, Mick aga ADACi vormelisarja järjekordsel etapil.

Schumacheri 18-aastane tütar, kes kasutab võisteldes nime Gina Maria, kuulub koolisõitjate edetabelis maailma tippu, olles augusti alguse seisuga Rahvusvahelise Ratsaliidu edetabelis juunioride klassis vesternistiili arvestuses esikohal. Sel nädalavahetusel viibib ta ema Corinna pilgu all Aachenis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel, olles saanud korraldajatelt kutse demonstratsioonesinemiseks.

Gina Maria ei tee küll veel võistlusprogrammis kaasa, kuid näitas demonstratsioonesinemisel veatult ette kõik manöövrid, mida oodatakse ka EMi osalejatelt. Juulis krooniti ta juunioride EMil seejuures koolisõidus kahekordseks võitjaks.

Tema noorem vend Mick võistleb aga samal ajal nädalavahetusel Nürburgringil peetaval ADACi vormelisarja viiendal etapil. Avasõidus sai varem Mick Juniori nime kasutanud, kuid nüüd oma pärisnime all kihutav 16-aastane Schumacher 33 sõitja seas tihedas konkurentsis 9. koha, teises sõidus oli aga kuues. Sarja üldarvestuses on Schumacher 13. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles