Läti peatreener: meil on suuremad pinged kui Eestil

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainars Bagatskis
Ainars Bagatskis Foto: SCANPIX

Kui Eesti korvpallikoondisest on sel suvel tulnud signaale, et meediasurve on pallurite jaoks liiga tugev, siis alagruppi võõrustava Läti peatreener Ainars Bagatskis selle pärast ei muretse. Pingetest tuleb lihtsalt üle olla.

«Kõigis riikides paneb meedia koondistele pinged peale, see ongi ajakirjanike töö. Teame seda ja oleme valmis, et see on varasematest aastatest suurem. Usun, et meil on pingeid rohkem kui Eestil, sest alagrupp peetakse ikkagi Riias. Seega pole teil mõtet ülemäära muretseda,» ütles Bagatskis pärast laupäevast heitlust Gruusiaga, mille lätlased kaotasid 76:78. Lõpuks jäädi üldse võiduta, sest alla jäädi ka Eestile.

Thbilisi turniiri puhul oli samas huvitav, et Eestist olid kohal kõik suuremad väljaanded, Läti ajakirjanikke hakkas aga silma vaid üks ja sedagi vaid reedel.

Asjaolu, et Läti kohtub Eestiga ka EMi alagrupis, ei tee Bagatskisele karvavõrdki muret. «Ma ei tea, kas Eesti suurt kaotust Gruusiale (55:90) saab näiteks üllatuseks nimetada, sest ma ei oska sellest midagi arvata. Ma ei taha kedagi solvata, aga mind ei huvita absoluutselt, mida Eesti teeb. Olukord muutub alles 10. septembril, kui alagrupi viimases mängus kokku läheme,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles