Mourinho: mängu skoor oli petlik

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Londoni Chelsea tunnistas eile Premier League´i teises voorus Manchester City 3:0 paremust. Peatreener Jose Mourinho arvates on aga skoor eksitav, sest Chelsea oli kohtumises Cityst parem. 

«Me domineerisime ja kui City tundis, et nad on hädas, siis vahetasid nad Agüero ja Sterlingu,» sõnas Chelsea peatreener Jose Mourinho BBC vahendusel.

Vaatamata sellele, et teisel poolajal löödi Chelsea´le kaks väravat, arvab Mourinho, et just nemad olid vastasest korralikult üle. «Teisel poolajal olime platsi parim meeskond,» ütles ta. «Mida City tegi esimesel poolajal, tegime meie teisel.»

Eilses liigamängus tegi Manchester City raamide vahele kaheksa pealelööki ja Chelsea vaid kolm. Siiski ei usu Mourinho, et see oli väravapõua põhjuseks. «Nende väravavaht oli väga hea ja selle pärast ei suutnud me ühtegi väravat lüüa,» lausus Mourinho. «City peksis vaid pikki palle. Teisel poolajal ei olnud meil ühtegi probleemi, aga neil oli neid palju.»

Manchester City peatreeneri sõnul on Chelsea vastu alati keeruline mängida. «Neil istub väga palju mängijaid kaitses ja nad teevad kiireid kontrarünnakuid,» lausus Manuel Pellegrini. «Eilne mäng meil aga õnnestus. Põhjuseks pole kolm löödud väravat, vaid asjaolu, et me oleksime suutnud lüüa veel kolm.»

Ka Pellegrini kiitis vastase väravavahi tööd. «Asmir Begovic oli põhjus, miks me ei suutnud rohkem väravaid lüüa,» sõnas City peatreener. «Siiski olen mänguga rahul, sest meeskond mängis nii nagu mulle meeldib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles