Madridi Real jõudis kokkuleppele järjekordses suurtehingus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mateo Kovacic.
Mateo Kovacic. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on sel suvel olnud üleminekuturul suhteliselt tagasihoidlik ning peamiselt on nendega seostatud Manchester Unitedi puurilukku David de Gead. Nüüd on aga ootamatult jõudnud avalikkuse ette uudis, et Real ostab 32 miljoni euro eest endale 21-asstase horvaadi Mateo Kovacici.

Austrias sündinud, kuid 13-aastaselt Horvaatiasse kolinud ning Zagrebi Dinamo noortesüsteemiga liitunud poolkaitsja kuulub praegu Milano Interi ridadesse. Kahe ja poole hooajaga on Kovacic Interi eest pidanud 97 mängu ja löönud kaheksa väravat. Seejuures on ta kindlalt tõusnud Interi põhitegijate sekka, kirjutab The Guardian.

Inter jättis Kovacici viimati koosseisust välja sõpruskohtumises Ateena AEK vastu. Mängumehe agent Mario Mamic on Realiga juba mängija ülemineku üksikasjades kokku leppinud ning täna peaks lepingule allkirja panema ka Kovacic.

Eile tunnistas ka Interi peatreener Roberto Mancini, et neil tuleb Kovacic rahaks teha, et mahtuda Financial Fair Play reeglite sisse. «Sellised on reeglid. Nüüd üritame palgata mõned uued mängijad,» sõnas Mancini.

Reali tänavuse suve seniseks suurimaks ostuks on brasiillasest paremkaitsja Danilo, kelle eest maksti FC Portole 31,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles