Balti liiga karikaturniiril osaleb kaks Eesti meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla mängijad tähistamas.
Rapla mängijad tähistamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Traditsiooniliselt toimub septembri lõpus Balti korvpalliliiga karikaturniir. BBL Cup toimub nelja, korraldajate poolt määratud võistkonna, osavõtul, vahendas Rapla KK koduleht.

Turniiril on esindatud kõik kolm Balti riiki – Šiauliai Leedust, Ventspils Lätis ning TÜ/Rock ja Rapla Eestist. Kuna BC Kalev/Cramo eeloleval hooajal BBLis kaasa ei löö, saadeti kutse Eesti eelmise aasta pronksimeeskonnale Raplale.

Turniir toimub 25.-26. septembrini Tartu Ülikooli Spordihoones. Esimses poolfinaalis lähevad vastamisi Šiauliai ning Ventspils, teises, kell 20.00 algavas kohtumises, kodused konkurendid TÜ/Rock ning Rapla.

„Balti karikaturniiril osalemise võimalus on suurepärane võimalus meeskonnale end hooaja hakul proovile panna ning kindlasti on tegemist tunnustusega kogu klubile, “ võttis olukorra kokku Rapla meeskonna manager Jaak Karp.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles