Rain Raadik jätkab karjääri kodulinna klubis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise kandidaat Rain Raadik (paremal)
Eesti korvpallikoondise kandidaat Rain Raadik (paremal) Foto: Tairo Lutter

Hetkel EMiks valmistuva Eesti korvpallikoondise juures viibiv Rain Raadik andis Pärnu korvpalliklubi juhtkonnale kinnituse, et järgmisel hooajal kannab ta kodulinna meeskonna särki.

Eelmisel aastal Guadeloupel mänginud Raadik on Pärnut Eesti meistriliigas esindanud ka hooaegadel 2006/2007 ja 2012/2013. Enne välismaale minekut pallis 208 cm pikkune tsenter TTÜ ridades, mängides keskmiselt 19 minutit, kogudes kaheksa punkti ja võttes maha keskmiselt kuus lauapalli. Varasemalt on Raadik mänginud Rakvere Tarvas, TÜ/Rockis ja Kalev/Cramos.

«Välismaal mängides oli mul alati huvi Eestis toimuva vastu, vaatasin ka Pärnu meeskonna käekäiku. Sellel hooajal on eesmärgiks jõuda mõlemas liigas nii kaugele kui võimalik,» olid Raadiku esimesed kommentaarid. Uue meeskonnaga Raadik veel kohtunud ei ole, kuid enamik mehi on talle tuttavad. «Eks sügise alguses on näha, millised meie leegionärid on. Rannula (peatreener Heiko Rannula – toim) käe all pole mul veel õnnestunud mängida. Usun, et saame klappima. Peab saama,» naljatles Raadik.

«Raadik liitub, sest ennekõike on ta väga asjalik mängumees. Ta on suureks abiks korvi all ja lauavõitluses. Rain loeb mängu hästi ja on pika mehe kohta liikuv ja hea kohavalikuga,» rääkis Rannula. Meeskonda sulandumise pärast peatreener ei muretse. «Kuna ta on kohalik vend siis sulandumisega probleemi ei tohiks tekkida. Loodan, et ta teeb vähemalt sama hea hooaja kui viimati Pärnus mängides,» kommenteeris Rannula.

Treener loodab, et kohalikust mängijast saab eeskuju noortele. «Isiklikult loodan, et saame ta elu parimasse füüsilisse vormi ja ta oleks valmis oma karjääris astuma järgmist sammu,» on Rannula optimistlik.

Meeskonnaga peaks ta liituma kohe, kui koondisega asjad ühele poole saavad. «Jah, liitun trennidega kohe, kui rahvuskoondisega asjad korras. Kodulinna on alati hea tulla ja sealsest hooajast on vaid head mälestused,» rääkis mängija. Lõpetuseks lubas Raadik, et tuleb põnev hooaeg ja ta annab endast kõik, et tuua meeskonnale nii palju kui võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles