Edetabeli 268. reket purustas Jankovici

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Jankovic
Jelena Jankovic Foto: SCANPIX

Moskvas jätkuval miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril juhtus täna suur üllatus – läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud nooruke Kasahstani tennisist Zarina Diyas lülitas konkurentsist välja esimesena asetatud serblanna Jelena Jankovici.

Alles kolm päeva tagasi 17-aastaseks saanud Diyas, kes paikneb maailma edetabelis 268. kohal, alistas teises ringis kõigest tunni ajaga 6:1, 6:2 edetabeli seitsmenda numbri Jankovici.

Ka avaringis oli Diyas saanud hea võidu, saades 6:3, 6:7 (7), 6:1 jagu argentiinlannast Gisela Dulkost (WTA 49.). Jankovicile oli see Moskvas aga alles esimene mäng, sest avaringis oli ta vaba.

Järgmisena läheb Diyas veerandfinaalis vastamisi kodupubliku suurlootuse Maria Kirilenkoga (WTA 24.), kes alistas täna 50 minutiga 6:0, 6:0 ukrainlanna Katerina Bondarenko (WTA 126.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles