Van Gaal: tahan Memphist suudelda

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal ja Memphis Depay.
Louis van Gaal ja Memphis Depay. Foto: SCANPIX

Tänavu suvel Manchester Unitediga liitunud Memphis Depay säras eilses Meistrite liiga kvalifikatsiooniringi avamängus, kus alistati belglaste Club Brügge 3:1. Peatreeneri Louis van Gaalil sõnul oli kaks väravat löönud ja resultatiivse söödu andnud Depay õhtu kangelane.

«Ma tahan Memphist suudelda, sest kui sa lööd kaks väravat ja annad resultatiivse söödi, siis üldjuhul oled sa kangelane,» sõnas van Gaal The Mirrori vahendusel.

Memphis Depay aga nii rõõmus ei olnud, sest soovis lüüa kolm väravat. «Ma olen õnnelik, et suutsin skoorida ja meeskond võitis,» ütles Depay. «Siiski tunnistan, et olen natukene pettunud, et ei suutnud teha kübaratrikki.»

Louis van Gaali arvates on aga ülimalt oluline, et mängija oma tulemusega kunagi sajaprotsendiliselt rahul ei oleks. «Ta ei ole kunagi rahul ja see meeldib mulle,» lausus peatreener. «Sa pead teadma, mida sa teed ja milleks võimeline oled. Just see hoiab eesmärgid kõrgel ja selline Memphis ongi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles