Kimi Räikkönen jätkab uuel hooajal Ferraris

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskond lõpetas spekulatsioonid Kimi Räikköneni tuleviku osas. Meeskond teatas, et soomlane jätkab nende sõitjana ka järgmisel aastal.

Viimastel kuudel on Ferrarit seostatud nii Valtteri Bottase, Nico Hulkenbergi kui ka Daniel Ricciardoga. Siiski jätkab Sebastian Vetteli tiimikaaslasena Kimi Räikkönen, vahendab The Mirror.

«Scuderia Ferrari teatab, et uuendas lepingut Kimi Räikköneniga,» seisis Ferrari avaldusees. «Järgmisel hooajal jätkavad Ferraris Räikkönen ja Sebastian Vettel.»

Ferrari meeskonna juhi Maurizio Arrivabene sõnul oli Räikköneni tulevik tema enda kätes ning sõitja näitas eelmisel kuul piisavalt suurt tahet jätkata. «Ma arvan, et Kimi lepingu pikendamine toob tiimi stabiilsust,» ütles Arrivabene.

«Mis ma oskan öelda? Minu unistus jätkub, sest saan veel aasta Ferraris olla,» lausus Räikkönen. «Nagu ma olen alati öelnud, siis Ferrari on minu perekond ja just siin tahan ma oma karjääri lõpetada.»

«Olen väga pühendunud ja tahan tänada inimesi, kes mulle selle võimaluse andsid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles