Ülestunnistus: mulle maksti, et teeskleksin seksivideos Tiger Woodsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

USA veebiväljaande Radar Online’iga võttis ühendust meesterahvas, kes avaldas, et talle maksti tuhat dollarit ehk üle 11 000 Eesti krooni, et ta teeskleks seksivideos kõmulist golfimängijat Tiger Woodsi.

Lõbutüdrukuna tuntud Devon James lasi materjali DVD-dele panna ja müüb seda seksivideot oma koduleheküljel, väites, et see on video sellest, kuidas ta Woodsiga seksib, vahendab Radar Online.

Teneal Goyco rääkis Radar Online’ile, et James ja tema abikaasa riietasid ta Tiger Woodsiga sarnaselt, pannes talle pähe Nike’i mütsi ja selga kootud vesti ning seejärel seksis ta Jamesiga. Ehtsuse mõttes nimetas James teda korduvalt Tigeriks.

«Tegin seda seetõttu, et tahtsin raha teenida, lisaks sain ilusa naisega seksida,» tunnistas Goyco. «Arvasin lihtsalt, et aitan tal seksuaalfantaasiat täita.»

James müüb seksivideot 25,95 dollari eest, praegu võtab ta tellimusi vastu ning väidetavalt tuleb video välja 15. novembril.

Kuigi James oli enda sõnul üks Woodsi paljudest armukestest ning väitis vahepeal lausa, et jäi golfiässast lapseootele, on paljud hakanud tema sõnades kahtlema ning arvama, et ta tahtis vaid kuulsaks saada ja tegelikult pole ta Woodsiga üldse kokku puutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles