Staarid ja läbirääkijad eestlased

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JÄÄHOKI. Täna näeb Tallinnas tõelist hokistaaride paraadi, kui Tondiraba jäähallis toimuvas heategevuslikus jäähokishow’s «Hoki aitab» tulevad väljakule läbi aegade parima viisiku kaitsepaar Vjatšeslav Fetissov ja Aleksei Kassatonov. Näha saab Eesti parimat hokimeest Robert Roobat, tema tiimikaaslast Espoo Bluesist Siim Liivikut, kes pidid käiku laskma oma veenmisoskused, et täna jääle pääseda.

Rooba ja Liiviku koduklubi ootab juba pühapäeval ees Meistrite liiga kohtumine tšehhide HC Litvinoviga, seega oli klubilt tänaseks mänguloa saamine keeruline. «Lihtne see ei olnud,» märkis Rooba muigelsui. «Siinkohal tuleb kiita Siimu läbirääkimisoskusi. Samas mõistavad ka meie klubi inimesed selle mängu tähtsust eestlaste jaoks.»

Rooba sõnul showmängus osalemine teda euromänguks koosseisust välja ei jäta ning juba homme õhtul ongi nad Liivikuga Soomes tagasi. «See on minu esimene mäng sünnimaal Eestis. Saab olema emotsionaalne õhtu,» lisas omalt poolt Paides sündinud, kuid Soome passi omav Liivik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles