Rapla hankis endale toimeka ameeriklasest tagamehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Brooks
Devin Brooks Foto: raplakk.ee

Rapla KK teatas, et meeskonna liitub ameeriklasest tagamängija Devin Brooks, kes saab neljapäeval 23-aastaseks.

Brooks lõpetas käesoleva aasta kevadel Creigthoni ülikooli ning seega karjääri NCAA I divisjonis väga tugevas Big East konverentsis. Möödunud hooajal oli Brooks Creightoni üks põhimängijaid keskmiselt 7,8 punkti, 3,1 korvisöödu ja 5,0 laupalliga, vahendab Rapla KK kodulehekülg.

Ülikooli treener tõstab esile Brooksi head skoorimise ja läbimurrete lõpetamise oskust. Samuti on kiidetud tema sööduoskust, töökust ning kompromissitut võitlust lauas.

Rapla meeskond näeb mehes head kombinatsiooni mängujuhist ja ründavast tagamängijast, kes lõpetab ise suurepäraselt olukordi, kuid loob samas häid võimalusi ka meeskonnakaaslastele. Vaatamata võrdlemisi lühikesele kasvule on Brooks väga hea lauvõitleja, nii kaitse- kui ka ründelauas.

Brooks jõuab oma kodukohast New York-ist Eestisse loodetavasti augusti viimastel päevadel ja liitub seejärel esimesel võimalusel Rapla meeskonna treeningutega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles